معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: شهید آوینی تصویر را به گونه ای به خدمت گرفت که بدون اینکه در قالب، هضم شود، توانست پیامش را برساند؛ باید مدلی اینگونه در سینما تولید کنیم . حجت الاسلام عباس پژمانفر، معاون آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان در خصوص سوگواره لحظه های عاشورایی اظهار داشت: برای ابلاغ پیام دین، نیازمند ابزار هستیم که هنر زیباترین ابزار برای انتقال معانی است و می تواند دنیایی از پیام ها را به صورت غیرمستقیم بازگو کند.وی، هنر را امری جداناپذیر از زندگی بشر دانست و افزود: عاشورا یک امر زنده و حیاتی است که بیان آن به هر شکلی، هر روز یک زندگی جدید به بشریت می دهد لذا اگر هنرخود را در خدمت عاشورا قرار دهد همچون فردی که خود را در آب می اندازد و پاک می شود، خود هنر تطهیر خواهد شد.
معاون آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه ورود هنرمندان در عرصه نشر مفاهیم عاشورایی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و بایستی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد تصریح کرد: هنری که با تعهد و عاشورا و مفاهیم دینی گره بخورد، تعالی می یابد.
وی ابراز داشت: سینما ابزاری است که چون ما به سراغش نرفته ایم تا کنون چندان در خدمت معانی دینی نبوده است و هر کس هم که وارد این عرصه شده، هضم در سینما شده و نتوانسته آن را در استخدام ابلاغ پیام های دین درآورد، اگر سینما در خدمت تبیین مفاهیم دینی قرار گیرد، نشر ازش های اسلامی سرعت روزافزونی خواهد یافت. حجت الاسلام پژمانفر خاطرنشان کرد: بایستی دونکته را در رابطه با سینمای عاشورایی مدنظر قرار دهیم؛ نخست انکه از طریق کسب دانش سینما، آن را مدیریت کرده و بر آن مسلط شویم و دیگر اینکه بدون تجاوز از حریم دین، پیام دین را با لطافت انتقال دهیم وگرنه با وضعیت فعلی به جایی نخواهیم رسید.
معاون آموزش و پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان با اشاره به آثار شهید آوینی تأکید کرد: شهید آوینی تصویر را به گونه ای به خدمت گرفت که بدون اینکه در قالب، هضم شود، توانست پیامش را برساند؛ باید مدلی اینگونه در سینما تولید کنیم .
وی ابراز امیدواری کرد: بتوانند با تربیت چنین نیروهایی به لحاظ نیوری انسانی و نیز از نظر محتوایی هنرمندان را پشتیبانی کنند.